Skann koden
med mobilen din.

Rideleir

Bli med på en litt mer utfordrende rideleir! Meråkerfjell Ridesenter har hatt rideleir for barn og ungdom i 20 år. Da vi i 2013 renoverte gammelstua på gården bruker vi nå den til overnatting.Vi starter leirene på mandag og avslutter på torsdag. Deltagerne kan komme på søndag kveld. Maks antall er 15 stk. Vi har alltid  hatt flere hjelpere med oss, slik at vi kan dele litt på oss og alle får ri etter evne
og lyst. Vi rir lange turer i fjellet hver dag og det er utfordrende.

Om været tillater det er det bading  med hestene. Rideleirene er i tida da avlshoppene får føll og det er alltid spennende. De stå på beite i rideavstand fra ridesentret, så det er lett å ta en tur dit. Er været ufyselig kan vi også være i ridehuset.

Dette er en rideleir for barn og ungdom som liker og ri, vi har som sagt lange turer i fjellet der vi har lunsj ute. 

(Oppi Vakkerhamna øst for Hallsjøen.)

Rideleirene starter første mandag i sommerferien og er til og med torsdag d.v.s. fire hele ridedager. Vi skal i sommer ha leir i uke 26- 27. Maks antall pr. uke er 15 pers. Første dagen er alle på plass kl. 09.00, pakker ut og gjør seg i stand til den første ridedagen. (Det er også mulighet for å komme på søndag for de som har langt å kjøre.) Vi henter hester og tilpasser disse etter ferdigheter hos hver enkelt. Deretter gjør vi hestene klare for en dagstur i fjellet. Vi er for det meste tilbake på gården ved 17.00 tiden og spiser middag kl. 1800.
(Bading med hestene i Fjergen.)

Dag to gjør vi oss klar og rir ut i fjellet på nye og andre eventyr. Passer det sånn, kan det være at vi rir ned tidligere og
bader i elva. Ridehuset bruker vi også til aktiviteter både med og uten hest. Dagene blir lagt opp etter vær og deltagernes ønske.Torsdag er vi hjemme ved 16.00 tiden slik at vi kan rydde og pakke.Henting etter avtale med hver enkelt.

Mot kjerringfjellet